Boek "Het groot HavenABC"

Prijs: € 19,95
Voorraad: Tijdelijk niet op voorraad

Details

Van achterland tot zeeschip...
...van loods tot pijpleiding. De haven is enorm. In 26 woorden laten we je kennismaken met beroepen en bedrijvigheid in en om de haven. Wil je weten wat de Douane doet? Wie is de baas op het water? Wat hebben de haven en plantjes met elkaar te maken? Hoe hoog kan een windmolen op zee zijn? Wat is een expediteur en waarom heb je hem nodig? Vind het antwoord op al deze vragen in dit boek.

Er valt ook heel veel te ontdekken. Zoek bijvoorbeeld de krab en de pinguïns. En in iedere tekening is flessenpost verstopt. Kun jij alles vinden? Kijk achterin voor de gevonden voorwerpen. Hier staat ook de woordenlijst met bijzondere woorden, voor de echte havenliefhebber.

Het groot HavenABC is bedoeld voor basisschoolkinderen, maar is ook leuk voor papa’s en mama’s, opa’s en oma’s die zin hebben om voor te lezen. De makers van het boek werken zelf in de haven. Ze hopen dat jullie hart voor de haven sneller gaat kloppen.

Het boek is te koop bij de leukste boekwinkels in Rotterdam, FutureLand op de tweede Maasvlakte en hier in de KNRM Reddingwinkel.